Synlighed på nettet

Mange går og venter på besøgende på sin side, men hvor skal man starte.
Der er mange udgangspunkter man skal tage, har lært i min tid som webside udvikler, webdesigner at udsenet ikke altid er nok, men den spiller også en vigtig rolle, for brugeren som besøger siden.
Hvis man ikke kan finde rundt i den, eller udsenet gør det svært at holde ud at læse på siden, er det vist tid til forbedringer.
Farver gør meget på en webside, billeder med mere, det må godt se spændende ud, blikfang gør meget så som et flot logo, banner. Man kan have en lille reklame til at køre, for noget du gerne vil sætte fokus på.

Tekst er rigtig vigtig, da det er der vi viser, hvad vi har at byde på. Det kan være produkter som vi gerne vil handle med, det kan være viden, man gerne vil dele med andre. Men også vise noget frem man har lavet, og gerne vil dele det med andre. Man kunne skrive en blog, så man kan skrive sine meninger, sine interesser, nyheder og hvad man går og laver. Men det hele munder ud i, at det vi skriver og det vi vil sælge, har en god tekst, gode søge ord, men skal også være bruger læseligt som muligt. Det hjælper ikke at skrive en masse tags, det bruger google ikke så meget mere, men title, og description den er vigtig for brugerne der søger. Google har udviklet sig meget, og ser vores sider fra mange synspunkter, men meta data er et most for at google, så den har noget at vise i søge teksten, så der skal stå en god sætning, med de søge ord der gælder for din side. Der skal stå noget, ellers tager google noget på siden, som kan være noget mærkeligt noget, måske tager den copyright der står på siden, og det er jo ikke hensigtsmæssigt, da det ikke er det vi vil vise for dem, der søger på et givende produkt eller oplysning på nettet. Har selv oplevet det, derfor skriver jeg det, for at sige at SEO er meget vigtig hvis du vil frem på google i søge teksten.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig godt på vej, og dele min viden, og give dig en god start.

Der er et hav af SEO eksperter, så der er mange steder at finde hjælp, og der er mange artikler omkring det.
Men først og frem skal du sætte noget arbejde af, til at optimere din webside, dine tekster, søge ord der skal have en sammenhæg, så det er til at forstå for brugeren.