Køb klassisk italiensk Montepulciano til din pizza online

dinner-set-with-margherita-pizza-salad-pasta-wine

Hvad skal vi have at spise, og hvilken vin passer til? Sådan kunne man sagtens spørge i mange danske hjem ved aftensmadstid, for mange danskere holder af at nyde et godt glas vin til aftensmaden. Og hvis vinen passer til maden, så vil man opleve at begge dele løfter hinandens smag, så det hele går op i en højere og mere smagfuld enhed. Og man behøver ikke at være nørd for at vide, hvad der går godt sammen. Det er ikke vanvittigt kompliceret.

At montepulciano er en god ledsager til mange skønne middagsretter, det kan man i hvert fald skrive sig bag øret, hvis man læser denne artikel. Druen montepulciano har sit oprindelsessted i Italien, som er et af de fineste vinlande i Europa. Men Italien er ikke bare kendt for sine gode vine. Italiens mad er noget af det bedste, der findes. Man skal være meget kræsen, hvis man ikke kan lide de lækre retter fra det italienske køkken. Her kombineres det enkle ofte med det raffinerede på bedste vis.

God vin til maden

Vin, som er fremstillet på druer af sorten montepulciano, regnes for at være perfekte ledsagere til pizza, som jo er en af de mest berømte retter i det italienske køkken. Men også kraftige, fede og smagfulde retter vil blive løftet med et glas montepulciano til. Den gode syre i disse vine gør montepulciano fremragende til mange gode retter. Den sammenlignes ofte med chianti, som dog er mere kompleks i smagen. Begge er fremragende italienske vine.

En vinbutik med stort udvalg

Hvis man klikker sig ind hos supervin.dk, vil man kunne læse meget mere om de lækre italienske vine, og hvilke middagsretter, de går bedst sammen med. Her er montepulciano blot en ud af mange, der kommer fra støvlelandet i syd. Hvis man ikke er nørd på vinområdet, så er de mange artikler en god indgang til viden om, hvilke vine der passer til hvad. Artiklerne er let forståelige, og tilpas koncentrerede til, at man ikke føler sig opslugt af en længere roman, når man skal læse om vinen.

Shop By Department